KAKO JE NASTALA KUĆA BALANSA

Godinama mi je masaža prožeta kroz rad u plesu, kao vrijeme odmora i rekuperacije ili kao način ulaska u tjelesni rad. Učenjem tajlandske mi se znanja i kinestetički afinitet strukturiraju i produbljuju te ju počinjem prakticirati i zasebno od potreba plesa. Time širim polje djelovanja s obzirom na ciljeve svoga rada.

Izlaskom iz samog plesa, počinjem raditi u našem prostoru gdje se odvija yoga, pravom mjestu za obavljanje prakse thai masaže. Tako nas dvije (Renata i Rina) uspostavljamo KUĆU BALANSA.

ŠTO NAMA ZNAČI “KUĆA BALANSA”?

Kuća – ono što radimo, tako živimo. Mama i kćer smo, na adresi gdje smo odrasle pa ima i obiteljsku notu. Balans je pojam koji pokriva konstantntu usmjerenost svega što radimo i nudimo. Balans je unutar tijela i između uma i tijela. U fizičkom aspektu, balans je između fleksibilnosti i snage, kontrole i prepuštanja, unutarnjeg osjećaja i vanjske estetike. Između tijela i uma, balansiranje je regulacija uma putem tjelesne prakse. Balans je između grupnog i individualnog rada. Balans je Renatina aktivacija nakon ulaska u mirovinu. Balans je Rinin odnos između rada za sebe i rada za druge.

O NAMA

Rina-Kotur

RINA KOTUR, dipl. psih. 

plesna pedagoginja, Thai maserka

Radi kao plesna pedagoginja u Umjetničkoj školi Franje Lučića, Zagrebačkom Plesnom Centru i Pučkom Otvorenom Učilištu. Znanja iz psihologije konketno najviše koristi u plesnoj pedagogiji i umjetničkom radu. Pozadinsko iskustvo ima u području suvremenog plesa (10 godina izvedbenih angažmana i samostalnih autorskih predstava, rada plesačice i koreografkinje).

Uz rad kroz plesnu pedagogiju i masaže, edukaciju nastavlja u Geštalt psihoterapiji.

rina-kotur-renata-kotur-delak

KUĆA BALANSA

Renata-Kotur-Delak

RENATA DELAK KOTUR

licencirana Yoga instruktorica

Još se davnih dana susrela sa jogom kada ju nije prepoznala kao dostatnu za ispunjenje fizičkog, mentalnog i emotivnog plana življenja. Ali, kako sve stvari u životu imaju svoje pravo vrijeme, tako, nakon posvećene edukacije, javlja se potreba za dijeljenjem kompletne dobrobiti sa svima onima koji ju prepoznaju kao takvu.

Cerifikatom RYT 200 pri Yoga Alliance, IYF European Yoga Federation, godine 2010. utemeljuje Yoga Studio Surya . U istoj kalendarskoj godini, završava i Thai yoga masažu za yoga učitelje. Uz vođenje i podučavanje, nastavlja edukaciju RYT 500, koju uspješno kompletira 2015.g.

Iskustva posjetitelja Kuće Balansa

Iskustva posjetitelja Kuće Balansa

Rezerviraj termin

Odaberi masažu, datum i vrijeme.

Rezerviraj termin

Odaberi masažu, datum i vrijeme.

Gdje se nalazi Kuća Balansa

Lokacija i kontakti

Gdje se nalazi Kuća Balansa

Lokacija i kontakti

lokacija-kuca-balansa-1
Kontakti

THAI MASAŽA I PIP - Rina
Tel: +385981683853

YOGA STUDIO - Renata
Tel: +385989294721

E-mail: [email protected]

Adresa

KUĆA BALANSA
THAI MASAŽA & YOGA STUDIO
Ulica kralja Zvonimira 1
Zagreb